Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po – Pá 10:00 – 18:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

DOPRAVA ZDARMA

Při objednávce nad 1 000 Kč
máte dopravu od nás zcela zdarma.

NEJNIŽŠÍ CENA

Spolupracujeme jen s tuzemskými dodavateli,
a tím dokážeme zaručit nejnižší cenu na trhu.

GARANCE KVALITY

Všechny naše produkty jsou značkové
a s dvouletou zárukou. 

 

 

PRODEJNA I SERVIS 

Naši prodejnu najdete na Praze 2.
Disponujeme i servisem!

EKOLOGICKÉ MYŠLENÍ

Naší vizí  je spolupráce s Eco-Friendly společnostmi
a rozšiřovat nabídky produktů v eko-bio duchu.

VÝDEJNÍ MÍSTA PO CELÉ ČR

Spolupracujeme s profesionály,
a proto si svoji zásilku můžete vyzvednout  opravdu kdekoliv. 
Náš dopravce má 1250 výdejních míst.

 
Internetový obchod provozuje

Profi Level s.r.o.,
IČO: 02985217
DIČ: CZ02985217
Patočkova 1471/77, Břevnov (Praha 6),
169 00 Praha

Naše POBOČKA

Po – Pá 10:00 – 18:00

Rubešova 631/4, Praha 2, 120 00

+420 777 167 087

ioshopcesko@gmail.com

 

 
Kontakty
Logo
Po – Pá 10:00 – 18:00
© Copyright 2019 Profi Level s.r.o. | design by LUCZI DESIGNE
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz