Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po – Pá 10:00 – 18:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

DOPRAVA ZDARMA

Při objednávce nad 1 000 Kč
máte dopravu od nás zcela zdarma.

NEJNIŽŠÍ CENA

Spolupracujeme jen s tuzemskými dodavateli,
a tím dokážeme zaručit nejnižší cenu na trhu.

GARANCE KVALITY

Všechny naše produkty jsou značkové
a s dvouletou zárukou. 

 

 

PRODEJNA I SERVIS 

Naši prodejnu najdete na Praze 2.
Disponujeme i servisem!

EKOLOGICKÉ MYŠLENÍ

Naší vizí  je spolupráce s Eco-Friendly společnostmi
a rozšiřovat nabídky produktů v eko-bio duchu.

VÝDEJNÍ MÍSTA PO CELÉ ČR

Spolupracujeme s profesionály,
a proto si svoji zásilku můžete vyzvednout  opravdu kdekoliv. 
Náš dopravce má 1250 výdejních míst.

 
Internetový obchod provozuje

Profi Level s.r.o.,
IČO: 02985217
DIČ: CZ02985217
Patočkova 1471/77, Břevnov (Praha 6),
169 00 Praha

Naše POBOČKA

Po – Pá 10:00 – 18:00

Rubešova 631/4, Praha 2, 120 00

+420 777 167 087

ioshopcesko@gmail.com

 

 
Kontakty
Logo
Po – Pá 10:00 – 18:00
© Copyright 2019 Profi Level s.r.o. | design by LUCZI DESIGNE
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz